Ata i luga o le pa pasi – “fugalaau” ①: Faiga fa'apipi'i o le Busbar

Busbar embossing process o se tekinolosi faʻaogaina uʻamea, e masani ona faʻaaogaina e fausia ai se mamanu faʻapitoa poʻo se mamanu i luga o le busbar luga o mea eletise. O lenei faiga e le gata ina faʻaleleia ai le matagofie o le busbar, ae sili atu ona taua, faʻaleleia lona faʻaogaina o le eletise ma le faʻafefe o le vevela e ala i le faʻateleina o le gaʻo.

O le busbar o se vaega taua o le faʻaogaina o le eletise, lea e faʻaaogaina e faʻasalalau ma tufatufaina atu le tele o galu, o lea e taua tele ai lona faʻatinoina o le faʻatinoga ma le vevela. E ala i le embossing process, o se faasologa o laina embossing e mafai ona fausia i luga o le busbar luga, lea e mafai ona faʻaleleia lelei le nofoaga faʻafesoʻotaʻi i le va o le busbar ma le ea, ma faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le vevela. I le taimi lava e tasi, embossing faagasologa e mafai foi ona faʻaleleia atili le malosi faʻainisinia ma ofuina le teteʻe o le busbar i se tulaga patino, ma faʻalauteleina lona ola tautua. E le gata i lea, o le faiga embossing e mafai ona faʻapipiʻiina pe a manaʻomia e fausia ai ni mamanu eseese poʻo ni faʻataʻitaʻiga e fetaui ma manaʻoga faʻapitoa faʻalelei ma galuega.

图片7

 

O se seti lenei o le embossing, tu'i, tipi, punou aafiaga i se tasi o le aafiaga faagasologa busbar. I totonu oi latou, o togitogi o lo'o fa'asalalauina fa'ata'amilo i pu tu'i o luga o luga. E mafai ona fa'agaioia e amultifunctional busbar masini gaosi, pe mafai foi ona faʻagasolo e se masini faʻapitoaCNC busbar tu'i ma tipi masinimaCNC busbar masini punou.

O le faiga o le embossing e masani lava i masini fa'agaoioiga o le busbar, ae e fai si faanenefu. O le tele o tagata fa'atau o le a lagona le uiga ese pe a latou fa'alogo i le upu "embossing" i le faagasologa o su'esu'ega. Ae ui i lea, o lenei faiga laʻititi, i se tulaga faʻapitoa, faʻaleleia le malosi faʻainisinia ma le ofuina o le teteʻe o le pasi, faʻaumiina lona ola tautua, ma i le faagasologa o le faʻaogaina o maketi, o lenei faiga e faʻafeiloaʻi moni e tagata faʻatau.

 


Taimi meli: Iul-09-2024