Muamua - BM603-S-3-10P

Talu ai nei, na taia ai le tala lelei o poloaiga fefaʻatauaʻiga i fafo. O meafaigaluega BM603-S-3-10P, faʻamoemoe mo atunuʻu fanua i Europa, na alu ese i pusa. O le a laasia le sami mai Shandong Gaoji i Europa.

1

2

E lua BM603-S-3-10Ps sa pusa ma lafo ese

BM603-S-3-10P o se masini faʻapipiʻi tele-galuega, o se faʻaleleia o le BM303-S-3-8P. O lona malosi galue ma le numera o tuʻi mate e sili atu nai lo le BM303-S-3-8P, talafeagai mo tagata faʻatau e manaʻomia tele tuʻi.

8Plogo

O le ata o loʻo i luga o loʻo faʻaalia ai foliga o le BM303-S-3-8P. O le oloa pito sili lea i lo matou aiga o masini faʻapipiʻi faʻaogaina tele. O se faʻaputuga o tuʻi, tipi, punou, embossing ma isi faiga i le tasi, faʻatasi ai ma le polokalame komepiuta na fausia e le masini maualuga a Shandong, o se masini e faʻamaeʻa ai le tele o gaioiga, faigofie ona faʻaogaina, o le tele o meafaigaluega e saʻo, e le alu i le avanoa. O le mea lea, e sili ona fiafia i maketi i totonu ma fafo.

603-10Plogo

BM603-S-3-10P O lenei masini, i luga o le faʻavae o le BM303-S-3-8P, faʻaopoopoina tulaga tuʻi e lua, ma faʻateleina foi le malosi faʻapitoa, o lea e faʻateleina ai foi le leo. O lana galuega e tutusa lava ma le BM303-S-3-8P, ae ona o le faʻateleina o le malosi faʻapitoa ma le tuʻiina o le tulaga, ua faʻaleleia atili le gaioiga i se tulaga patino, ma le tele o tagata faʻatau e fiafia i le BM303-S-3-8P ua faasolosolo malie ona atiina ae se fiafia malosi i lenei meafaigaluega, ma ua faatupulaia le faatauina atu i lea tausaga ma lea tausaga i tausaga talu ai nei.

"Masini fa'agaoioiga pasi tele" o se aiga tele lava. I le faaopoopo atu i meafaigaluega masani e lua o loʻo taʻua i luga, mo paʻu kopa, faʻamatalaga eseese o paʻu kopa, ma isi faiga e ono aʻafia ai (e pei o fugalaʻau mimilo, ma isi), i totonu o lenei aiga, o le ai ai meafaigaluega ma faʻaoga e fetaui ma manaʻoga. . I le avea ai ma mea faigaluega faʻapipiʻi a le Shandong Gaoji Industrial Machinery Co., LTD., o loʻo faʻatali le tala o le tele-functional busbar processing machine mo oe e tatala.


Taimi meli: Apr-28-2024