Toe foʻi i le galuega pe a uma le tausamiga: O loʻo pisi le mafutaga

Faatasi ai ma le faaiuga o le aso malolo o le National Day, o le siosiomaga i totonu o le mafutaga faaleaoaoga e tumu i le malosi ma le naunautai. O le toe foʻi i le galuega pe a uma aso mālōlō e sili atu nai lo na o le toe foʻi i faiga masani; E faailogaina le amataga o se mataupu fou e tumu i manatu fou ma le malosi fou.

 1

I le ulufale atu i le mafutaga faaleaoaoga, e mafai ona lagona vave e se tasi le pisapisao o gaioiga. E faʻafeiloaʻi e le au faigaluega le tasi ma le isi i laufofoga fiafia ma tala e uiga ia latou aso malolo, fatuina se siosiomaga mafanafana ma faʻafeiloaʻi. O lenei vaaiga olaola o se molimau i le va fealofani o le fale faigaluega a o toe fesootai tagata o le au ma fefaasoaai o latou aafiaga.

 

O masini e toe mū i le ola ma o meafaigaluega ua faʻatulaga lelei ma sauni mo galuega o loʻo i luma. A'o fa'apotopoto 'au e talanoaina galuega fa'aauau ma fa'atulaga ni sini fou, ua tumu le ea i le leo o le 'ata ma le galulue fa'atasi. O le malosi e iloagofie ma e naunau tagata uma e tuʻuina atu i latou lava ia latou galuega ma saofagā i le manuia faʻatasi o le 'au.

 

I le aluga o taimi, na avea le mafutaga faaleaoaoga ma nofoaga o gaosiga. E i ai i tagata uma le sao taua e fai i le faʻauluina o le 'au i luma, ma o le galulue faʻatasi latou te galulue faʻatasi e fausia e faʻamalosia. O le toe foi i le galuega pe a uma se aso malolo e le na o se toe foi i le faigata; O se fa'amanatuga o le galulue fa'atasi, fatufatuga ma le fa'asoa fa'atasi i le tulaga lelei.

 

I le aotelega, o le vaaiga ola i totonu o le mafutaga faaleaoaoga ina ua toe foi mai le aso malolo o le National Day e faamanatu mai ai ia i tatou le taua o le paleni i le va o galuega ma malologa. O lo'o fa'amanino ai le auala e mafai ai e malologa ona toe fa'afou le agaga, fa'aleleia se si'osi'omaga ola galue ma fa'atulaga le tulaga mo le manuia i le lumana'i.

BP50摆货-带logo

 


Taimi meli: Oke-09-2024