Ua saunia mo Rusia

I le amataga o Aperila, sa pisi le mafutaga faaleaoaoga.

Masalo o se taunuuga, i luma ma ina ua mavae le Tausaga Fou, matou maua le tele o poloaiga meafaigaluega mai Rusia.I totonu o le mafutaga faaleaoaoga, o loʻo galulue malosi tagata uma mo lenei faʻalagolago mai Rusia.

打包设备

CNC busbar tu'i ma tipi masinio loo afifiina

Ina ia taofia le faaleagaina o le oloa i le taimi o felauaiga mamao, na faia e le aufaigaluega le afifiina lona lua o mea faigaluega faʻafuaseʻi, faʻapipiʻi tele, o nisi na faʻaopoopoina fagu vai minerale e fai ma faʻamau, ma faʻamalosia le pusa o le pusa meafaigaluega.

工具、模具 (1)

工具、模具 (封箱)

O mea faigaluega e faʻamoemoe e utaina ma lafo aʻo leʻi oʻo i le aso malolo o le Qingming Festival, e alu ai mo Rusia mamao.I le avea ai o se atinaʻe taʻutaʻua o masini faʻapipiʻi pasi, e matua faʻafetai lava Shandong Gaoji mo le faʻamaoniga mai tagata faʻatau i totonu ma fafo, o se faʻamalosi malosi foi mo i tatou e faʻaauau pea le agai i luma.

Fa'aaliga o Aso malolo:

O le Qingming Festival o se tausamiga masani a Saina, o le tausamiga o taulaga, tapuaʻiga tuaa ma le saluina o tuugamau, o le a faia e tagata ni sauniga eseese i lenei aso, e faʻavauvau ai i ē ua maliliu.I le taimi lava e tasi, talu ai o le Qingming Festival o le tautotogo, o se taimi foi mo tagata e o atu ai e totō laau ma willows.

E tusa ai ma faiga faʻavae ma tulafono faatonutonu a Saina, o le a maua e le matou kamupani se aso malolo e tolu aso mai ia Aperila 4 ia Aperila 6, 2024, taimi o Beijing.Na amata galue o ia ia Aperila 7.


Taimi meli: Apr-03-2024